За Нас

Dim lights Download Embed Embed this video on your site


"Бутици Сватба" INFINITO ООД

Вашият стил ще разкаже много за самите Вас!
Ние от бутици Сватба разбираме това и с готовност откликваме на желанието на всеки един клиент. Вече 13 год. Съпреживяваме с нашите клиенти техните емоции. Това състояние провокира творческото развитие на нашия екип. Целта ни е да сме в крак с модните тенденции, да усъвършенстваме технологиите си и крайният продукт да бъде с задоволително качество. В нашите магазини в Хасково ще Ви посрещнат усмихнати млади дами готови да Ви помогнат в реализирането на всяка ваша мечта.Ние ще ви консултираме професионално, но ще се съобразим изцяло с вашите искания за модел. Тези от вас, които вече са ни посещавали знаят, че при нас няма ограничения.


Магията на нашите рокли се състои в това, че използваме индивидуалността на всяка жена.Екипа ни от професионалисти умее да вплете в дрехата характера и чара на всяка от вас дами. Създаваме дрехи, които правят незабравим всеки официален повод, абитуриентски бал, сватба, светско парти или коктейл. Използваме за вас само висококачествени платове в модерни за сезона десени.


Коприна, жакард, сатен и еластични материали вариращи в плътността и състава , съпътстват и нашите последни предложения за дамите. Със същият успех създаваме тоалети за тъщи, свекърви и кръстници.На вашето внимание е колекция с размери подходяща за всяка фигура.


Мъжките емоции не са по-малко завладяващи. Желанието на всеки млад мъж да изглежда зашеметяващо ни накара да съберем на едно най-добрите фирми за производство на костюми. Новаторският подход на фирма „Парушев” разчупва всякакви предразсъдъци. Аристократичният полъх идва от „Аполон"-Картел и не на последно място класика от „Елит”.Ние сме екип, който търси непрекъснато развитие и редовно участваме в различни модни ревюта. Години наред организаторите на МИС – Хасково се доверяват на нашия професионализъм.

В колекцията си "Бални Рокли" тази година Бутици Сватба Инфинито залага на феерични модели изчистени линии,силуети тип'Русалка" в които умело се съчетават ръчни бродерии, фини дантели и бляскави камъни.

 

 


 

 

Категории
Разширено търсене